More

  Casa de Cultură din Pașcani va fi iluminată în roz

  Array

  Casa de Cultură din Pașcani va fi iluminată în roz. Este vorba despre o nouă ediție a campaniei lansată la nivel național – Află că ești bine!, eveniment ce marchează în fiecare an lupta împotriva cancerului la sân prin activități de prevenire și informare.

  Campanie de suflet sâmbătă seara la Pașcani. ”Află că ești bine!” vor spune voluntarii care vor împărți pliante informative cu ocazia cei de a IX –a ediții a acestui eveniment, desfășurat în localitate. Sunt invitați cetățenii de toate vârstele pentru a primi pliante cu informații, dar și fundițe sau baloane roz, culoarea simbol a acestor campanii.

  Ziua de 1 octombrie marchează în fiecare an lupta împotriva cancerului la sân prin activități de prevenire și informare, motiv pentru care și la Pașcani se va desfășura sâmbătă seara campania ”Află că ești bine!”, începând cu orele 17.00, în Piața Casei de Cultură.

  La sfârșitul serii, în jurul orei 21.00 clădirea Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din localitate va fi iluminată în roz, deoarece această nuanță pozitivă, alături de fundița de aceeași culoare sunt simbolurile campaniilor de prevenire și informare cu privire la cancerul de sân, desfășurate în fiecare an, peste tot în lume.

  Acest proiect, inițiat de Primăria Municipiului a ajuns la Pașcani la a noua ediție, fiind organizat din anul 2010.

  Materialele informative sunt oferite, ca în fiecare an, de Fundația ”Renașterea” care sprijină astfel de proiecte.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI