1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Casa de Cultură din Paşcani iluminată în roz

CASA DE CULTURA FOTO

Maine, 1 octombrie, de Ziua Mondială a luptei împotriva Cancerului de Sân vor avea loc diverse activitati organizate de Primaria Pascani impreuna cu asociatii de voluntariat din oras. Printre acestea, instituţia de cultură “Mihail Sadoveanu” va fi iluminata în culoarea optimismului – roz, ca simbol al luptei împotriva nemiloasei boli. Este momentul în care femeile  se întâlnesc, discută despre prevenirea şi tratarea acestei boli.

La cea de VI a editie “Afla ca esti bine!”, se propune informarea unui număr cât mai mare de femei din municipiul Paşcani privind importanţa depistării precoce a cancerului la sân. Vor fi impartite pliante, fundite si bratari roz – simbolul luptei impotriva cancerului la san, in institutiile de invatamnat din oras si la societati comericiale. Apoi intre orele 18.00 – 20.30 voluntarii Asociatiei Sansa 2010 impreuna cu cercetasii pascaneni Centrul Local „Crinii” au pregatit un program artistic in piata Casei de Cultura.

Organizatori sunt Primaria Pascani, Asociatia „Sansa 2010”, Centrul Local „Crinii” si Biblioteca Municipala in parteneriat cu Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu”, S C Eurotex Impex SRL, din Pascani si Fundatia Renasterea Bucuresti. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow