More

  Casa de Cultura a stabilit programul de activitati pentru Zilele Municipiului Pascani

  Array

  CASA DE CULTURA FOTO

  Casa de Cultura din Pascani a stabilit programul de activitati care se va desfasura in perioada 5-7 iulie, cand au loc Zilele Municipiului Pascani. In acest sens, institutia de cultura a pregatit pentru pascaneni o serie de spectacole de teatru, expozitii, vernisaje cat si o lansare de carte.

  Aceste activitati au fost bugetate cu 7000 ron din Bugetul Local, insa conform directoarei institutiei, Marioara Preutu, pentru unele dintre activitati suma respectiva va fi depasita.

  Aceasta problema dar si multe altele legate de organizarea “Zilelor Municipiului Pascani”, vor fi discutate intr-o sedinta extraordinara ce va avea loc la sfarsitul acestei saptamani ori cel mai tarziu saptamana viitoare.

  Programul de activitati al Casei de Cultura dedicat Zilelor Municipiului Pascani este urmatorul:

  Vineri 5 iulie, incepand cu ora 10.00, in Holul Casei de Cultura va avea loc o expozitie de roci si minerale dar si de podoabe din pietre semipretioase cu vanzare denumita Vara Cristalelor, expusa de ing. Oscar Edelstein.

  De la ora 18.00, pe Scena Casei de Cultura va urca actrita Manuela Harabor si actorul Rares Ioan Stoica, dar si doi dansatori de tango in spectacolul denumit “Aproape totul din viata mea”.

  Samabata, 6 iulie, incepand cu ora 11.00 in sala Arcadia vor avea loc doua expozitii, una de pictura apartinand prof Theodor Ancuta si una de grafica apartinand Alexandru Hasmasan. De la ora 11.30, va avea loc conferinta tinuta de ing. Oscar Edelstein despre viata din desertul Atacama.  De la ora 12.00, va avea loc lansarea de carte a pascanencei Valentina Becart denumita “Sub semnul timpului”.

  Duminica, 7 iulie, in sala de spectacol incepand cu ora 10.00, va avea loc piesa de teatru “Scufita Rosie”, jucata de actorii Teatrului “Rudi Nesvadba” al Casei de Cultura.

  De la ora 12.00, pe esplanada din Piata “Mihail Sadoveanu” va avea loc teatru de moda al celor de la Kasta Morelli din Iasi

  Mentionam ca, pe parcursul celor 3 zile, in Piata “Mihail Sadoveanu” sunt asteptati peste 50 de mesteri populari.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Povestea lui Moș Nicolae. Tradiții și obiceiuri pentru seara de 5 decembrie

  Seara de 5 decembrie are o semnificaţie aparte pentru toţi copiii. În fiecare an, în această seară, ei îşi spală şi îşi lustruiesc pantofii,...

  Alegeri parlamentare 2020: Ieşeni, iată tot ce trebuie să ştiţi despre votul de mâine

  Exact 786.522 de cetăţeni cu drept de vot, care figurează cu reşedinţa pe raza judeţului Iaşi, sunt aşteptaţi mâine la secţiile de votare unde...

  A apărut prospectul vaccinului Pfizer. Ce efecte adverse are

  A apărut şi prospectul vaccinului Pfizer anti-covid, dar asta nu ne ajută prea mult. Este clar că vom fi imunizați abia după şapte zile de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI