17.7 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Casa de Cultura a stabilit programul de activitati pentru Zilele Municipiului Pascani

CASA DE CULTURA FOTO

Casa de Cultura din Pascani a stabilit programul de activitati care se va desfasura in perioada 5-7 iulie, cand au loc Zilele Municipiului Pascani. In acest sens, institutia de cultura a pregatit pentru pascaneni o serie de spectacole de teatru, expozitii, vernisaje cat si o lansare de carte.

Aceste activitati au fost bugetate cu 7000 ron din Bugetul Local, insa conform directoarei institutiei, Marioara Preutu, pentru unele dintre activitati suma respectiva va fi depasita.

Aceasta problema dar si multe altele legate de organizarea “Zilelor Municipiului Pascani”, vor fi discutate intr-o sedinta extraordinara ce va avea loc la sfarsitul acestei saptamani ori cel mai tarziu saptamana viitoare.

Programul de activitati al Casei de Cultura dedicat Zilelor Municipiului Pascani este urmatorul:

Vineri 5 iulie, incepand cu ora 10.00, in Holul Casei de Cultura va avea loc o expozitie de roci si minerale dar si de podoabe din pietre semipretioase cu vanzare denumita Vara Cristalelor, expusa de ing. Oscar Edelstein.

De la ora 18.00, pe Scena Casei de Cultura va urca actrita Manuela Harabor si actorul Rares Ioan Stoica, dar si doi dansatori de tango in spectacolul denumit “Aproape totul din viata mea”.

Samabata, 6 iulie, incepand cu ora 11.00 in sala Arcadia vor avea loc doua expozitii, una de pictura apartinand prof Theodor Ancuta si una de grafica apartinand Alexandru Hasmasan. De la ora 11.30, va avea loc conferinta tinuta de ing. Oscar Edelstein despre viata din desertul Atacama.  De la ora 12.00, va avea loc lansarea de carte a pascanencei Valentina Becart denumita “Sub semnul timpului”.

Duminica, 7 iulie, in sala de spectacol incepand cu ora 10.00, va avea loc piesa de teatru “Scufita Rosie”, jucata de actorii Teatrului “Rudi Nesvadba” al Casei de Cultura.

De la ora 12.00, pe esplanada din Piata “Mihail Sadoveanu” va avea loc teatru de moda al celor de la Kasta Morelli din Iasi

Mentionam ca, pe parcursul celor 3 zile, in Piata “Mihail Sadoveanu” sunt asteptati peste 50 de mesteri populari.

 

 

Alte articole