11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

CAS da mai puţini bani. Spitalul din Paşcani umbla la rezerve

 

Rectificare de buget în minus la Spitalul de Urgenţă din Paşcani. În urma negocierilor cu Casa de Asigurări de sănătate bugetul spitalului a fost diminuat cu 2 mil de lei, pentru serviciile medicale. Modificările au fost aprobate de consilieri în şedinţă din 29 mai, dar se aşteaptă o îmbunătăţire a situaţiei peste câteva luni de zile, la o nouă rectificare a bugetului naţional de sănătate. Măsură nu va afecta activitatea unităţii medicale din Paşcani, susţine managerul Costică Panzaru. Asta deoarece anul trecut a fost încheiat cu o rezervă de 3.9 mil de lei în conturi şi stocuri de medicamente şi materiale sanitare de aproape un milion de Euro.
În aceeaşi şedinţă directorul unităţii a anunţat că spitalul a primit donaţii şi sponsorizări în valoare de 380 000 lei. Este vorba despre aparatura medicală necesară intervenţiilor medicale, unul dintre principalii sponsori fiind societatea Rompak Paşcani.
Menţionăm că Spitalul de Urgenţă din Paşcani este unul dintre cele mai performanţe din judeţul Iaşi, din punct de vedere al condiţiilor şi serviciilor medicale. Bugetul instituţiei din aprobat pentru anul în curs este de peste 28 de milioane de lei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow