13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023

Căruţaş prins cu lemne fără documente

Se apropie sezonul rece şi din ce în ce mai multă lume încearcă să se aprovizione cu lemne de foc pentru iarnă. Unii legal, alţii mai puţin legal. Din acest motiv, la sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat dintr-o comună din apropierea Pascaniului a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că transporta material lemnos fără documente. Pe lângă banii care va trebui să îi dea, localnicul a rămas şi fără marfa care i-a fost confiscată.

Un tânăr din comuna Sireţel s-a ales cu o amendă uriaşă şi a rămas şi fără marfă, la sfârşitul săptămânii trecute. Mai exact, sâmbătă, localnicul în vârstă de 29 de ani a fost prins de poliţişti în timp ce transporta cu o căruţă, lemne de foc fără documente. Din acest motiv, el va trebui să plătească 2.000 de lei pentru fapta sa. Legal, orice transportator trebuie să aibă aviz de însoţire a mărfii.

Săteanul s-a ales şi cu o sancţiune uriaşă şi a rămas şi fără lemnele care i-au fost confiscate de oamenii legii. Potrivit unei modificări legislative, acestea vor fi donate unor instituţii subordonate primăriei de pe rază căreia s-a comis fapta.

Menţionăm că în aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Rurală Paşcani au controlat peste 50 de maşini şi căruţe şi au dat 37 de amenzi în valoare de aproape 15.000 de lei, cele mai multe fiind la regimul rutier.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow