22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Căruță zdrobită de un TIR la Moțca

O căruță a fost zdrobită de un tir, în comuna Moțca.

Impactul puternic a avut loc în această seară, 29 octombrie, în jurul orei 18.20, când șoferul unui TIR care se deplasa dintre Pașcani spre Moțca nu a văzut căruța încărcată cu lemne, aceasta nefiind semnalizată corespunzător. Impactul a fost puternic, din fericire nici unul din căruțași nu a decedat, așa cum se crezuse inițial. Sperietura a fost zdravănă însă.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje  de la Serviciul de Ambulanță și Pompieri alături de polițiști.

„Doua echipaje medicale de urgenta unul cu medic tip C2 si cu asistent tip B2 al Serviciului de Ambulanta Judetean Iasi substatia Pascani, au intervenit sambata 29.10. 2016 in urma apelului la 112 inregistrat la ora 18.26 la un accident rutier cu victime in localitatea Cristesti, Motca Jud. Iasi. La locul solicitarii au fost gasite doua victime ambele s-au aflat in caruta lovita de Tir. O victima preluata de echipajul C2 barbat de 54 de ani avea o plaga parietala stanga, plaga la nivelul mainii drepte, traumatism cranio- facial, stabil hemodinamic si respirator, a doua victima barbat a fost preluata de echipajul B2 cu politraumatism prin accident rutier, escoriatii faciale. Dupa acordarea asistentei medicale de urgenta de catre echipajele ambulantei ambele victime au fost transportate la CPU Spital Pascani pentru investigatii de specialitate.a precizat purtator de cuvant S.A.J Iasi, asistent medical principal Pralea Nicolai

Au fost acordate îngrijirile medicale necesare, iar oamenii legii fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidetnul rutier. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Menționăm că în căruță se aflau două persoane, victime ale accidentului rutier care au fost transportate la CPU Pașcani pentru investigații suplimentare.

Traficul rutier în zonă a fost blocat zeci de minute, iar șoferii care se aflau în acel timp în tranzit pe DN 28 A pe raza comunei Moțca au fost nevoiți să aștepte în mașini până să își continue drumul la destinație. Polițiștii de la Rutieră se află în zonă pentru fluitizare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow