26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

VIDEO – Lansare de carte: „Cartea poemelor mele nescrise” – Varujan Vosganian la Pașcani

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Varujan Vosganian a fost prezent în Municipiu pentru a lansa cea mai recentă carte scoasă de sub tipare. Este vorba despre „Cartea poemelor mele nescrise”. Prezenţi la eveniment au fost simpatizanţi ai scriitorului. El a participat şi la emisunea moderată de Cătălin Cojocaru.

Varujan Vosgania vine la Paşcani de câte ori are ocazia. Joi după amiază, 4 februarie, scriitorul s-a oprit pentru mai bine de o oră la Casa de Cultură din Municipiu, acolo unde, alături de oameni importanţi din comunitate a vorbit despre cel mai recent volum.

Este vorba despre poezii scrise la persoană I, o meditaţie asupra aceloraşi teme profunde ale condiţiei umane: naşterea şi moartea, iubirea şi melancolia, relaţia cu divinitatea şi cu istoria.

Invitat, alături de autor, la Paşcani a fost şi poetul Cassian Maria Spiridon, director al revistei Convorbiri literare.

„Cartea poemelor mele nescrise” ne vorbeşte despre generaţia tristă a copiilor născuţi după război şi căreia evenimentele din 1989 nu i-au atenuat dimensiunea tragică. Dar evocă, în acelaşi timp, condiţia poetului într-o lume lipsită de autenticitate.

„Cartea poemelor mele nescrise”, a fost scoasă de sub tipare la Editura Cartea Românească.

Varujan Vosganian a vorbit celor prezenţi la eveniment că pregăteşte un român bibliografic, pe la toamnă.

LANSARE DE CARTE LA PAȘCANI - "CARTEA POEMELOR MELE NESCRISE" - VARUJAN VOSGANIAN

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.1 ° C
28 °
23.2 °
69 %
1.8kmh
20 %
mar
28 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI