More

  Carrefour a deschis un supermarket în Târgu Frumos

  Array

  Carrefour a deschis ieri un nou supermarket în judeţul Iaşi. Cea mai nouă unitate a retailerului francez, de tip „Market”, a fost inaugurată în oraşul Târgu Frumos.

  „Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naţionale”, conform comunicatului publicat de companie.

  Magazinul din Târgu Frumos are o suprafaţă de 785 metri pătraţi şi patru case de marcat.

  Clientii pot gasi o sortimentatie bogata pe segmentele lactate-brânzeturi, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, peşte proaspăt, legume-fructe, semi-preparate, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei.

  Date cheie despre Market Târgu Frumos:

  • Adresă: Strada Ștefan cel Mare, nr. 2, Târgu Frumos, Judeţul Iași.
  • Plaja orară de deschidere: Luni – Sâmbătă: 7:00-22:00, Duminică: 7:00-21:00.
  • Gama de produse: 7.600.
  • Suprafața magazinului: 785 m².
  • Locuri de muncă nou create : 23.

  După deschiderea magazinului din Târgu Frumos, reţeaua franceză a ajuns la un număr de 181 magazine în acest format în ţară, potrivit comunicatului Carrefour.

  În România, grupul Carrefour numără 293 de magazine dintre care 32 hipermarketuri „Carrefour”, 181 supermarketuri „Market”, 44 magazine de proximitate „Express”, 10 magazine de proximitate „Contact”, un magazin de comerţ online şi 25 de magazine Billa.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet