More

  Carnea de miel nu a apărut pe piețele pășcănene

  Array

  Desi mai sunt cateva zile pana la Paste, in pietele pascanene nu a aparut carnea de miel. Spatiile special amenajate pentru vanzare in cele doua piete agroalimentare din municipiu, sunt goale.
  tarabe piete

  Crescatorii de animale nu au facut nici o solicitare pentru a vinde miel in Pascani. Unul dintre motivele pentru care vanzatorii nu au iesit in piete este faptul ca sacrificarea in abator, asa cum cere legea, implica anumite costuri.

  Pascanenii care vor sa aiba pe masa de Paste, traditionalele bucate din miel spera ca macar zilele viitoare sa apara vanzatori. Majoritatea persoanelor nu risca sa cumpere carne din alte locuri, de frica de a nu cumpara altceva decat ce scrie pe eticheta.

  Pentru a evita anumite situatii, inspectorul DSV, Vasile Gaboran a recomandat oamenilor sa fie atenti atunci cand cumpara miel. Carnea trebuie sa aiba o sampila ovala care atesta calitatea produsului.

  Mentionam ca in ultima perioada la mare cautare a fost si carnea de ied. Este recomandata si de nutritionisti, deoarece are continut mai mic de grasime decat cea de miel.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp