11.5 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

Carne alterată de pui la Spitalul de Urgenţă Paşcani. Firma vinovată implicată în nenumărate scandaluri

Spitalul de UrgentaPacientii Spitalului de Urgenta Pascani au fost la un pas sa manance carne de pui stricata.

Noroc ca salariatii care au luat in primire alimentele au observat ca pulpele de pui erau in stare de putrefactie si au sesizat Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Iasi pentru sanctionarea firmei vinovate.Mai exact, saptamana trecuta, pe data de 20 august, societatea care a castigat licitatia a trimis catre spital o cantitate de aproximativ 200 kilograme de carne de pasare.

Atunci cand comisia de receptie a controlat pachetele cu pulpe a ramas fara cuvinte deoarece acestea aratau foarte urat, aveau o culoare rosie-violacee, carnea se desprindea de pe os, grasimea prezenta fenomene de oxidare iar la extremitati toate oasele erau fracturate.

Imediat, angajatii unitatii medicale au returnat pachetele dar au luat cateva probe. A doua zi societatea a trimis o carne la fel de proasta care din nou a fost refuzata si din care s-a oprit cateva bucati pentru analize. Acestea au fost trimise la laboratorul DSVSA Iasi pentru a fi examinate.

Potrivit purtatorului de cuvant, directorul medical Diana Acsinte, in cursul zilei de astazi, s-a primit un raspuns telefonic din partea autoritatii din Iasi care confirma ca pulpele erau alterate si pacientii se puteau imbolnavi daca le consumau.

In acest sens, conducerea Spitalului de Urgenta a decis sa rezilieze contractul cu firma castigatoare si sa organizeze o noua licitatie pentru furnizarea unor alimente de calitate.

Se pare ca este vorba despre o societate nou infiintata dar care ar apartine de SC Miralex SRL cu sediul in Bacau, firma care in trecut a fost implicata in nenumarate scandaluri privind furnizarea unor produse alimentare stricate.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Un nou proiect pentru Școala Gimnazială Specială Pașcani

C.P. Specialii de Pașcani lansează proiectul „Împreună în școala viitorului”. Derulat de Asociația Go Care România în...

PSD impune în Parlament termene clare pentru Autostrada Unirii

În sfârșit, niciun ministru al Transporturilor și nimeni care este direct implicat în construcția și dezvoltarea infrastructurii...

ANUNŢ CONCURS, PRIMARIA CRISTESTI

Primăria comunei Cristeşti, judeţul Iaşi, cu sediul în Cristeşti, judeţul Iaşi, Str. Principală, organizează examen de promovare...

Întreruperi de apă la Deleni

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Poiana Deleni din comuna Deleni, de 300 mc...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI