22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

„Carnavalul fulgilor de nea”, la Clubul Copiilor

O nouă ediţie a îndrăgitului „Carnaval al fulgilor de nea” este programată pentru sfârşitul acestei săptămâni. Sute de copii de la şcolile şi grădiniţele din municipiu sunt aşteptaţi să îşi arate talentul la muzică, dans şi teatru, iar spre sfârşitul evenimentului va sosi şi Moş Crăciun încărcat cu daruri.

Sute de copii, părinţi, bunici şi cadre didactice sunt aşteptate la sfârşitul acestei săptămâni la Clubul Copiilor pentru a lua parte la o nouă ediţie a „Carnavalului fulgilor de nea”. Evenimentul este programat pentru ziua de sâmbătă, 17 decembrie începând cu ora 10.00 când pe scenă vor urca elevi talentaţi de la şcolile şi grădiniţele din municipiu.

Printre momentele pregătite de adolescenţi pentru carnaval se află interpretări vocale şi instrumentale, piese de teatru dar şi dansuri populare. Cap de afiş sunt elevii pregătiţi de Costel Lupei, Ştefan Dimitriu, orchestra dirijată de profesorul Gheorghe Arşinel şi elevii de la Cenaclul literar.

La sfârşitul evenimentului, la Clubul Copiilor va sosi şi Moş Crăciun încărcat cu daruri. Fiecare copil participant va primi un pachet cu dulciuri şi sucuri obţinute din sponsorizări, precum şi tradiţionalii colăcei şi portocale.

În aceeaşi perioadă pe holul Clubului Copiilor invitaţii la eveniment vor putea admira picturile elevilor din Paşcani ce au ca temă centrală sărbătoarea Crăciunului şi magia fulgilor de zăpadă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Movila: Patru dosare grele care arată românilor că poți muri cu dreptatea în mână.

10 august, Colectiv, dosarul Revoluţiei, Mineriada. Patru dosare grele...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow