More

  Care sunt noii directori pentru două școli din Pașcani?

  Array

  Două școli din Pașcani au, începând de astăzi, directori noi.
  La Colegiul Tehnic de Căi Ferate ”Unirea” și Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, conducerea școlilor va fi preluată de două profesoare tinere, cu inițiativă și cu recomandări excelente.
  Este vorba despre Daniela Claudia Orășanu, profesor de economie, cunoscută pentru rezultate de excepție, obținute împreună cu elevii, atât în domeniul său de specialitate, cât și la activități extrașcolare, care ajută tinerii în dezvoltarea armonioasă a personalității.
  ORASANU
  Astfel cea care a fost ani de-a rândul mentor pentru câteva zeci de elevi ai Colegiului Tehnic de Căi Ferate ”Unirea”, cu care a avut posibilitatea să lucreze la diferite proiecte, va avea ocazia să ajute pe toți elevii școlii, punând în practică pe lângă experiența în domeniul educației, dragostea față de oameni și mai ales față de carte.

  Apreciată atât de elevii și profesorii din școală, dar și de cei care au cunoscut-o prin intermediul realizărilor sale impresionante, Daniela Orășanu a primit recomandări excelente din partea Cameliei Gavilă, Inspectorul General Școlar al județului Iași.
  camelia gavrila
  La Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc” altă profesoară tânără, cu experiență organizatorică, va prelua cea mai importantă funcție de conducere. Elena Panțiru, profesor de limba și literatura română, director adjunct al școlii de câțiva ani, are și ea recomandări excelente din partea inspectoratului, fiind o alegere bazată pe ideea de continuitate, dar și pe implicarea sa în proiectele școlii.
  elena pantiru

  Precizăm că aceste hotărâri ale Inspectoratului Școlar au venit în urma eliberării posturilor de director de la cele două școli menționate, la Colegiul Tehnic de Căi Ferate ”Unirea”, funcția rămânând disponibilă prin demisie, după plecarea Lilianei Centea la Iași, iar la Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, fiind vorba de aceeași situație după pensionarea Mariei Petrovici.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  Vremea 18 aprilie. Temperaturi scăzute pentru această perioadă. Nu scăpăm de ploi

  Vremea va fi în general închisă şi în cea mai mare parte a ţării cu mult mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Nu scăpăm de ploi. //

  Autorităţile încearcă să retrezească interesul românilor pentru vaccinare: echipe mobile, centre drive-through sau centre la firmele private

  După patru luni de când a început campania de vaccinare, autorităţile schimbă regulile jocului. Cum în ţară vor ajunge milioane de doze de vaccin Pfizer, iar interesul oamenilor pentru imunizare este din ce în ce mai scăzut, de luna viitoare vor exista mai multe modalităţi de vaccinare - echipe mobile, centre drive through şi centre la firme private. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet