10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Care sunt noii directori pentru două școli din Pașcani?

Două școli din Pașcani au, începând de astăzi, directori noi.
La Colegiul Tehnic de Căi Ferate ”Unirea” și Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, conducerea școlilor va fi preluată de două profesoare tinere, cu inițiativă și cu recomandări excelente.
Este vorba despre Daniela Claudia Orășanu, profesor de economie, cunoscută pentru rezultate de excepție, obținute împreună cu elevii, atât în domeniul său de specialitate, cât și la activități extrașcolare, care ajută tinerii în dezvoltarea armonioasă a personalității.
ORASANU
Astfel cea care a fost ani de-a rândul mentor pentru câteva zeci de elevi ai Colegiului Tehnic de Căi Ferate ”Unirea”, cu care a avut posibilitatea să lucreze la diferite proiecte, va avea ocazia să ajute pe toți elevii școlii, punând în practică pe lângă experiența în domeniul educației, dragostea față de oameni și mai ales față de carte.

Apreciată atât de elevii și profesorii din școală, dar și de cei care au cunoscut-o prin intermediul realizărilor sale impresionante, Daniela Orășanu a primit recomandări excelente din partea Cameliei Gavilă, Inspectorul General Școlar al județului Iași.
camelia gavrila
La Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc” altă profesoară tânără, cu experiență organizatorică, va prelua cea mai importantă funcție de conducere. Elena Panțiru, profesor de limba și literatura română, director adjunct al școlii de câțiva ani, are și ea recomandări excelente din partea inspectoratului, fiind o alegere bazată pe ideea de continuitate, dar și pe implicarea sa în proiectele școlii.
elena pantiru

Precizăm că aceste hotărâri ale Inspectoratului Școlar au venit în urma eliberării posturilor de director de la cele două școli menționate, la Colegiul Tehnic de Căi Ferate ”Unirea”, funcția rămânând disponibilă prin demisie, după plecarea Lilianei Centea la Iași, iar la Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, fiind vorba de aceeași situație după pensionarea Mariei Petrovici.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole



Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow