27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

LISTA NOILOR DIRECTORI DE ȘCOLI, DUPĂ CONCURS

- Advertisement -

După aproape trei luni de când a fost lansat concursul pentru ocuparea funcției de director și director adjunct la școli, au început să fie afișate rezultatele. Dacă la unele instituții nu s-a înscris nimeni pentru nici una dintre cele două funcții, la altele au fost și trei pe loc, rezultatele după evaluări fiind apropiate.

Un astfel de caz este la Școala Generală „Iordache Cantacuzino” din Pașcani. Aici, pentru cele două funcții s-au înscris la concurs trei, respectiv doi candidați. Este vorba despre actuala conducere, Daniela Simion și Elena Zanet, Eugenia Nour și Liliana Hirean.

Rezultatele la probele susținute de candidate sunt 

Simion Daniela  – 126.075;

Hirean Liliana  – 125.375;

Nour Eugenia – 121.650;

Zanet Elena – 128.700;

Nour Eugenia – 121.650.

În acest caz, candidații cu cel mai mare punctaj vor fi validați ca director. Astfel, în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie are loc soluţionarea contestaţiior şi afişarea rezultatelor finale. Pe 16 decembrie 2016 va avea loc validarea în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar a rezultatelor finale și transmiterea acestora la MENCȘ.

Schimbări au avut loc și la Clubul Copiilor din Pașcani. Profesorul Marioara Preotu nu s-a mai înscris la concurs, funcția de director fiind ocupată de Maria Vatamanu, fost director la Școala „Ion Creangă” din cartierul Fântânele dar și la Postliceala din Pașcani.

De asemenea, la una dintre cele mai mari școli din Pașcani, Liceul Teoretic „Miron Costin” noul directorul este profesorul de matematică Anușca Mihaela, fiind singura candidată înscrisă pentru această funcție, pentru locul de director adjunct nu s-a înscris nimeni.

La celelalte școli de pe raza Municipiului Pașcani dar și Târgu Frumos sau Hîrlău, directorii au rămas aceeași și după susținerea concursului. Este vorba despre Daniela Orășanu la „Unirea”, Genoveva Șerban la „Sadovenu”, Gheorghe Spiridon la „N. Iorga”, Elena Panțiru la „M. Busuioc”, Aurel Neicu la Colegiu „Ștefan cel Mare” din Hîrlău, Lucia Axinia la Petru Rareș din Hîrlău, Margareta Pristavu la Liceul Special „Moldova” Târgu Frumos,  Mihaela Prisacariu la Liceul Tehnologic „Petru Rareş” Târgu Frumos, Cosman Neculai la Şcoala Gimnazială „Garabet Ibrăileanu” Târgu Frumos, Doleanu Ana Maria la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Târgu Frumos.

Rezultatele obținute de candidați la proba de evaluare a curriculum-ului vitae și interviului le găsiți AICI.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow