16.6 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022
Array

Balul Bobocilor la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani. Miss și Mister: Miruna Albu și Gabriel Șerban – VIDEO

- Advertisement -

Emoțiile ”bobocilor” de liceu, selfie cu minioni, momente artistice de calitate, toate acestea au făcut parte dintr-un bal mult așteptat de elevii de la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani. Cei mai apreciați bobocei au fost Miruna Albu și Gabriel Șerban, care au primit titlul de Miss și Mister, însă au fost acordate și titluri de popularite, originalitate, spontaneitate sau ”fashion”. Concertul de final a fost susținut de tânăra cântăreață de muzică pop, Ruby.
sad 2
În această după-amiază, începând cu orele 16.00, sala de spectacole a Casei de Cultură din Pașcani a fost neîncăpătoare pentru elevii, părinții și profesorii care au asistat timp de aproape 4 ore la Balul Bobocilor de la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu”. Evenimentul mai face parte din programul manifestărilor Zilelor Școlii și a fost organizat de elevii claselor a XII-a, împreună cu diriginții și profesorii lor. Balul a debutat cu un moment de reculegere în memoria victimelor de acum 2 săptămâni din clubul bucureștean ”Colectiv”, unde și-au pierdut viața până în prezent 55 de persoane, iar altele peste 100 se află încă în spitale pentru îngrijire medicală.

Cele 8 perechi de elevi înscrise în concurs au avut de parcurs trei provocări: proba de prezentare și cea de aptitudini la care bobocii au fost punctați separat de către membrii juriului și mult așteptata probă surpriză, la care perechile în spirit de echipă au trebuit să dea dovadă de creativitate, imaginație, talent actoricesc sau cultură generală.

Tema balului a fost ideea de ”selfie”, iar buna dispoziție a spectatorilor a fost întreținută de cele 2 mascote, un minion și o zână, în interpretarea a 2 elevi de clasa a XII-a, Ovidiu Cucoș și Eduard Ciobanu. Pauzele dintre probele de concurs au cuprins momentele artistice de muzică și dans susținute de Lucy Ilade, Victor Pintilie și Andreea Malache, dar și de echipa de elevi organizatori.

Dintre toți bobocii s-au remarcat în mod deosebit, primind notele cele mai mari și titlul de Miss și Mister Boboc, Miruna Albu, care a impresionat prin calitatea interpretării muzicale și Gabriel Șerban, care a susținut la proba de aptitudini un moment de stand-up comedy.
12248792_731503136951212_598038284_n
După emoțiile balului și sute de ”selfie”, publicul, format în mare parte din elevi de liceu, a avut parte de un recitalul susținut de RUBY, cântăreața de doar 26 de ani ce a devenit foarte cunoscută în ultimi ani, după ce s-a lansat în Germania. Tot cu ocazia Balului Bobocilor din această seară va avea loc o petrecere la Clubul ”Pao” din Pașcani pentru a sărbători reușita evenimentului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow