10.4 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023

Carduri de sanatate, distribuite in judet

2.249 de persoane din judeţul Iaşi îşi vor primi luna asta cardurile de sănătate, anunţă Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Iaşi Acestea vor fi distribuite prin poştă în următoarele zile şi vor ajunge la persoanele care au dobândit calitatea de asigurat recent, dar şi la cele care deşi erau asigurate nu şi-au primit cardurile în loturile distribuite anterior.
În cazul în care persoanele nu vor fi găsite la domiciliu pentru a primi cardul, documentul va fi returnat CJAS Iaşi, aceştia putând să le recupereze direct de la instituţie.
„Cardurile naţionale de asigurări sociale de sănătate vor fi distribuite la domiciliul înregistrat la Serviciul Evidenţa Populaţiei, iar în situaţia în care în această perioadă aceste persoane nu sunt la domiciliu, Poşta Română va returna cardurile la CJAS Iaşi, urmând ca asiguraţii să le poată recupera de la sediul din municipiul Iaşi, de pe strada Gheorghe Asachi nr. 18“, au precizat reprezentanţii CJAS Iaşi.

Aceştia reamintesc asiguraţilor că termenul de valabilitate a cardurilor de sănătate s-a prelungit cu încă doi ani, astfel că primele carduri emise din judeţ vor expira abia în martie 2021.

Sursa: Ziarul de Iasi

Alte articole