21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Caravana liceelor la școlile din comune

creditfix.ro
credius.ro
horacredit.ro/
vivacredit.ro
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro

Ultimele știri

S-a dat startul caravanei liceelor în comunele din împrejurimi. Prima unitate de învăţământ care a plecat în căutarea viitorilor elevi a fost Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc” din Paşcani. Ieri au poposit în comuna Vânători, iar în zilele următoare vor continua cu alte comune cuprinse în 9 trasee.

Începând de ieri, 10 mai şi până la sfârşitul săptămânii viitoare, elevi şi cadre didactice de la Liceul Mihai Busuioc din Paşcani vor merge în vizită la şcolile din comunele Vânători, Sireţel, Miroslovești, Ciohorăni, precum şi alte localităţi învecinate pentru a-şi prezenta oferta educaţională pentru anul 2016 – 2017.

În cadrul prezentărilor, elevii de clasa a VIII vor putea urmări poze şi filmuleţe din liceu dar şi de la activităţile desfăşurate în şcoală. De asemenea la sfârşit, copiilor li se va răspunde la întrebări şi vor primi pliante şi postere cu informaţii utile despre perioada de înscriere şi specializările disponibile.

În anul 2016 – 2017 Liceul Mihai Busuioc din Paşcani va avea 5 clase de a IX a, 2 profil liceu, iar 3 clase la specializările şcolii profesionale.

Din experienţa anilor trecuţi, directorul unităţii de învăţământ, Elena Panţiru spune că se aşteaptă să se înscrie un număr mare de elevi care participa la prezentările din cadrul caravanei.

Menţionăm că şi în perioada 18 – 22 aprilie, în cadrul săptămânii alfel, elevii claselor a VIII a au avut posibilitatea de a vizita liceele din municipiu şi de a sta de vorba cu liceeni.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI