22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Caravana ECOTIC la Pașcani. Cum puteți scăpa de electrocasnicele vechi

Caravana ECOTIC, pentru colectarea deșeurilor electrice și electronice, a ajuns în municipiul Pașcani. Luni, 18 iulie, expoziția mobilă a fost amplasată pe un trotuar din zona Gării din oraș și va rămâne acolo pentru următoarele zile. Cetățenii care trec prin zona pot duce televizoare vechi, frigidere sau mașini de spălat defecte și multe alte electrocasnice de care se încurcă prin casă sau gospodărie și nu mai sunt folositoare.

În acest fel, cetățenii protejează mediul înconjurător de deșeuri care pot deveni periculoase când sunt aruncate la voia întâmplării. Organizatorii plătesc 0,80 lei/kg pentru fiecare echipament preluat de ei.

Cetățenii din suburbii care nu au posibilitatea de a veni în Pașcani pot alege preluarea vechiturilor de la domiciliu. Cantitatea minimă acceptată pentru preluările de la domiciliu este de 50 kg (exemplu: o mașină de spălat/frigider/deșeuri de mici dimensiuni care împreună depășesc 50 kg). Comenzile se pot face la numărul de telefon: 0757.326.842.

Acțiunea este organizată de ECOTIC, prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, alături de Primăria Municipiului Pașcani și ADIS Iași, în cadrul campaniei Orașe Curate.

Caravana va fi pe stradă Gării până pe 21 iulie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow