1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Caravană de informare la sate: Cum să îți cauți un loc de muncă mai bun

Un grup de specialisti de la o firma de consultanta desfasoara saptamana aceasta in judetul Iasi, o campanie de informare privind piata locurilor de munca pentru tinerii de la sate. Caravana “Cum sa-ti cauti un loc de munca mai bun” se desfasoara in cadrul proiectului “Credem in tinerii de la sate”, finantat de Uniunea Europeana si implementat de firma BPI Group.
Astazi, 06 august 2013, caravana a poposit in centrul comunei Miroslovesti. Acolo cativa specialisti au stat de vorba cu tinerii de la sate si au oferit sfaturi cum sa devina buni antreprenori, cum sa-si dezvolte o afacere sau cum sa-si gaseasca un loc de munca. Totodata, au fost impartite pliante, ghiduri practice, memorii USB, pixuri sau rucsacuri cu sloganul “Credem in tinerii de la sate”.

Maine, 07 august, caravana va fi in centrul comunei Valea Seaca, intre orele 10:00 – 14:00, iar joi, 08 august, in Pascani. De asemenea, cei care vor sa afle mai multe despre acest proiect si vor sa fie la curent cu toate noutatile pot vizita pagina de facebook, Eu-Rural sau pe site-ul cu acelasi nume.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow