11.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Captură de țigări de contrabandă descoperite la Moțca. Șoferul a lăsat marfa și a fugit!

- Advertisement -

Captura de ţigări de contrabandă descoperite la Moţca. Şoferul a lăsat marfă şi a fugit! Poliţiştii de la Rutiera din Paşcani au depistat într-un autoturism aproape 7 mii de pachete de ţigări. Ţigaretele de contrabandă au fost ridicate de oamenii legii în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii caută pe cei vinovaţi.

TIGARETE PASCANI 3
Aproape 140 de mii de ţigări de contrabandă au fost găsite de poliţiştii de la Rutiera din Paşcani, în urmă unei acţiuni pe raza comunei Moţca. Joi seara, în jurul orei 21.00, o maşină nu a oprit la semnul făcut de oameni legii. Conducătorul auto a călcat acceleraţia şi a schimbat direcţia de mers, intrând în curtea unui sătean pentru a ajunge la răul Moldova. Poliţiştii au urmărit autoturismul, acesta fiind găsit abandonat. Înăuntru era marfă de contrabandă.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă, sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, fapta prev. şi ped. de Legea nr.86/2006, privind Codul Vamal.

Cercetările continuă în vederea identificării autorilor, tragerii acestora la răspundere penală şi stabilirea cu certitudine a prejudiciului cauzat bugetului consolidat al statului şi recuperarea acestuia.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow