18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Capra cu trei iezi, la Casa de Cultură din Pașcani

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Generații de oameni au crescut și cu povestea “Capra cu trei iezi”. Și copiii din ziua de astăzi trebuie să o cunoască. Ei au ocazia să vadă piesa de teatru pusă în scenă chiar de către actorii de la Taetru Luceafarul din Iași care vor fi prezenți în oraș la sfârșitul săptămânii. Prețul unui bilet este de 5 lei, de persoană.

Prichindeii de la grădinițe și școli sunt așteptați vineri, 18 martie, începând cu ora 10 sau 12.30 la teatru de păpuși. Actorii, Elena Zmuncilă, Carmen Mihalache, Ioana Iordache, Ileana Ocneanu și Mariana Teleman, vă aștepată în sala de spectacole de la Casa de Cultură “Mihail Sadovenu” Pașcani pentru a urmări piesa “Capra cu trei iezi” scrisă de Ion Creangă.

La piesa de teatru regizată de Ion Ciubotaru, secenografie Mihai Pastramagiu, muzica Matilda Andrici, prețul de acces la spectacol, pentru o persoană este de 5 lei. Evenimentul care are loc la instituția de cultură și este organizat cu ocazia sărbătorii Ziua mondială a teatrului de păpuși, care este celebrată pe 21 martie.

Pe 21 martie, doritorii pot vedea în holul Casei de Cultură din Pașcani o expoziție de măști folosite de trupa de teatru pentru păpuși a instituției.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI