More

  Capitanul echipei de rugby fete al Romaniei: “Avem rezultate mult mai bune si mult mai valoroase decat fotbalistii, insa nu suntem ajutati”

  Array

  Nu sunt o surpriza numeroasele mesaje de incurajare venite pentru rugby-ul pascanean, din partea cetatenilor. Din acest motiv am mers si am stat de vorba cu cea mai buna jucatoare de rugby din Pascani, Emilia Vizitiu, care la cei doar 23 ani ai sai a fost declarata deja jucatoarea anului 2011 si este deja nominalizata la acest titlu si pentru anul 2012. Ea spune ca a inceput rugby-ul dintr-o joaca iar din clasa a VII a inceput sa joace la echipe de fete a antrenorului Nicolae Tarcan. Ea isi aminteste ca a participa la zeci de turnee si in tara si in exterior, iar cel mai important este Cupa Mondiala a Universitatilor unde a jucat in compania reprezentativelor Marii Britanii, Japoniei, Frantei, Spaniei sau Belgiei.

  Tanara jucatoare a terminat facultatea de Sport in cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” Iasi, si in momentul de fata se ocupa de o grupa de 7 copii ce au varsta de 12 ani si pe care ii invata rugby aici la Pascani, fara a le cere nici un ban. Ea ne spune ca acesti copii sunt dornici de a jucat si vor sa invete cat mai multe despre acest sport.

  Ca orice jucator sau antrenor de rugby din Pascani, s-a lovit inevitabil de lipsa conditiilor de la baza sportiva din zona vale. Ea spune ca jucatorii si antrenorii de la Clubul de rugby au apelat de multe ori la conducerea orasului, insa se pare ca nimeni nu ii aude, desi aduc an de an medalii si cupe pe care scrie numele acestui oras.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Biblioteca din Târgu Frumos se mută în sediu nou. Două etaje pentru instituția de cultură

  Biblioteca „Universul Cunoasterii” din Targu Frumos va avea un nou sediu. Decizia a fost luata in cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local al orasului,...

  Pompierii au dat jos 200 kg de tencuială, ce era să cadă de pe pereții blocului PTTR din spatele Poștei Deal

  Pompierii pascaneni au fost chemati joi, 25 februarie a.c., de catre un cetatean care a observat ca la etajul patru al blocului PTTR din...

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “ Plafonarea salariilor din sistemul bugetar echilibrează financiar bugetul de anul acesta”.

  Ne aflăm în situația în care statul român consumă mai mult decât își permite. Problema lipsei banilor din bugetul statului e una de zeci de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp