6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Capcane pentru trecători pe strada fără capace de canal

Pericol public pe o strada din Harlau. Hotii au furat toate capacele de canal si au lasat in urma capcane pentru toti cei care trec prin zona respectiva. Nu putini au fost cei care au cazut in gropile uriase, iar localnicii se tem pentru copiii care merg la scoala .

 

fara capace de canal
Strada Viilor din Harlau este o mana cereasca pentru hotii de fier vechi. De fiecare data cand administratia locala pune capace pe gurile de canal, la cateva zile ele dispar. Astfel ca, de ceva timp, localnicilor din zona le este frica sa circule pe drumul respectiv, in special pe timpul noptii.

Au fost si cazuri in care oamenii au cazut in canale suferind rani grave iar soferii care nu cunosc drumul aproape ca raman fara rotile la masina.

Si nu doar oamenii cad victime. Chiar si animalele ajung in acele guri de canal, iar satenii sunt nevoiti sa le vanda la abatoarele specializate.
Administratia locala cunoaste aceasta situatie si spune ca nu este prima data cand se fura capacele de canal. In viitorul apropiat, ele vor fi inlocuite cu altele din plastic.

Mentionam ca astfel de situatii au fost si la Pascani. Hotii au lasat zeci de canale fara capace, cu gandul de a face un ban in plus. O parte dintre ei au ajuns in fata judecatorilor pentru furt, insa majoritatea nici macar nu au fost identificati.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow