More

  Cantina Sociala, in bucataria Spitalului CF Pascani

  Array

  Cantina Sociala din Pascani ar putea fi mutate in bucataria Spitalului CF Pascani, in viitorul apropiat. Desi este greu de crezut, unitatea medicala recunoascuta, pana nu de mult, pentru calitatea serviciilor medicale ar urma sa fie transformata in cladire de birouri pentru diferite folosinte administrative, daca va fi trasferata de la Ministerul Transporturilor in patrimoniul Primariei Pascani. Vestea a fost data chiar de edilul sef, in cadrul sedintei de astazi a Consiliului Local Pascani, sub rezerva ca aceasta ipoteza de lucru ar fi posibila doar daca Spitalul CF trece in administrarea Primariei. In acest caz serviciile medicale ar urma sa treaca in subordinea Spitalului de Urgenta Pascani iar o parte din spatii sa capete o alta destinatie.
  In acelasi context a fost votat si bugetul pentru Cantina Sociala, de 4, 46 miliarde de lei vechi. La propunerea consilierului PSD Bogdan Alexa a fost suplimentat si numarul de beneficiari, de la 130 cat este acum la 150.
  Mentionam ca de cativa ani de zile Cantina Sociala functioneaza fara avizele prevazute de lege, din cauza conditiilor si dotarilor improprii.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet