15.4 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Cantare pe drumurile judetene pentru depistarea masinilor supraincarcate. Presedintele CJ Iasi ii atentioneaza pe politisti sa nu ii mai acopere pe soferii de la balastiere

Dezbateri intense la Halaucesi, in cadrul sedintei CJ Iasi despre situatiea unor drumuri comunale. Consilierul pascanean, Dinu Apavaloaei a vorbit despre necesitatea prezentarii unei situatii privind starea drumurilor, asa incat sa fie alocate fondurile necesare pentru repararea lor.
In acelasi context, consilierul PNL Petrica Dascalu a solicitat interventia Consiliului Judetean pentru reabilitarea unei portiuni din DJ 208, intre statia CFR Mircesti si intersectia cu Drumul European, impracticabila din cauza gropilor.

In replica, Cristian Adomnitei presedintele Consiliului Judetean Iasi a avansat ideea ca pe Drumul Judetean 208, intre Mircesti si Lespezi ar trebui sa fie amplasate cantare pentru verificarea masinilor de mare tonaj, mai ales a celor de la balastierele din zona, masini care circula supraincarcate. El a spus ca din acesta cauza sunt afectate atat drumurile cat si locuintele de pe marginea soselei si a cerut politistilor sa dea dovada de fermitate in aplicarea legii, nu sa faca intelegeri pentru protejarea soferilor .

Orizont.info

Alte articole