22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Canicula pe Esplanada. Mestecenii plantati in locul arborilor Tuia s-au uscat

Mesteceni plantati anul trecut pe Esplanada din Pascani au inceput sa se usuce. Deocamdata nu se cunosc cu exactitate cauzele, dar urmeaza sa fie inlocuiti in toamna acestui an. Ei au fost adusi anului trecut, de la serele municipiului, dupa ce au fost taiati arborii Tuia, desi erau inca verzi si sanatosi.
Fara umbra de altadata si in bataia soarelui, unii dintre cei care locuiesc sau circula prin zona respectiva sunt nemultumiti . Ei spun ca era mai bine inainte, cu arborii ornamentati Tuia, inalti de cativa metri si verzi tot timpul anului. De asemenea nici cele doua fantani arteziene nu sunt functionale inca.
Altii insa sunt multumiti ca peisajul s-a schimbat in ultimile saptamani de zile, de cand Primaria a pus pe ronduri flori si gazon si au fost schimbate cosurile de gunoi.

Mentionam ca in luna octombrie 2021, muncitorii Primariei Pascani au taiat zeci de arbori ornamentali de pe Esplanada. La acea vreme adminsitratia locala a motivat ca are o noua viziune si ca trebuia facuta curatenie. Actiunea a fost reclamata de unii consilieri locali pe motiv ca arborii nu au fost marcati iar taierile au fost facute fara avizul de la Protectia Mediului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow