16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Candidatul lui Geoană la Primăria Pașcani

Un nou candidat pentru funcția de primar al Municipiului Pașcani. Este vorba despre Ioan Ailincăi, din partea partidului lui Mircea Geoană, P.S.Ro. El și-a depus candidatura în această după amiază, la Biroul Electoral din Pașcani. Nu a fost însoțit de nici unul dintre cei care se află pe lista de consilieri locali. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

AILINCAI IOAN PSRoIoan Ailincăi are 47 de ani și este născut în comuna Mogoșești Siret. Este administrator de firmă, inginer economist în agricultură și pomicultură. Este căsătorit și are trei copii. Vrea să fie primarul Municipiului Pașcani. Are planuri și proiecte pentru dezvoltarea orașului. Printre ele se află mai multe locuri de muncă și locuințe.

El spune că este cunoscător al problemelor pășcănenilor și că vrea să facă altfel de politică.
Candidatura lui și lista consilierilor locali au fost depuse spre validare, astăzi, la Biroul Electoral din Pașcani.

Lista candidaților pentru Consiliul Local este deschisa Ioan Ailincăi, urmat de Augustina Novak, Gigel Voicu, Cristina Amariei, Ilie Mihaela, Gheorghe Hogea, Mihai Olărița, Roxana Boboc, Simona Coșelev, Andrei Costan, Gabriel Axinia, Ionuț Beșan, Elena Amariei, Costel Dominte, Maria Grosu, Estera Grecu și alții.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow