24.4 C
Paşcani
marți, august 16, 2022
Array

Candidații la funcția de directori au susținut interviul – VEZI LISTA

Mai mulți candidați la funcția de directori au susținut astăzi, 17 octombrie, în fața comisiei, interviul și, și-au susținut CV-ul. Printre ei se numără actuala conducere de la Colegiul CF „Unirea” și „Nicolae Iorga” dar și de la grădinițe, Clubul Copiilor și școli din Târgu Frumos. Această probă s-a desfășurat la sediul Casei Corpului Didactic din Iași, iar candidații au avut la dispoziție câte 30 de minute.

Cei peste 200 de dascăli care s-au înscris în cursa pentru un post de director general ori adjunct la şcolile din judeţul Iaşi vor susţine începând de astăzi până pe 4 noiembrie proba orală, care constă în analiza curriculumului vitae, interviul susţinut în faţa comisiei cu planul managerial pentru un an şi scrisoarea de intenţie.

Evaluarea a început de la ora 9:00 iar Comisia este formată din cinci membri: doi reprezentanți de la administrația locală – Primăriei și/sau Con­siliului Local, doi reprezentanţi ai şcolii şi un inspector şcolar.

Mâine, 18 octombrie se vor prezenta în fața comisiei dascăli de la Cristești, Todirești, Valea Seacă dar și directorul de la Grădinița cu Program Prelungit nr 2 din Pașcani.

Menționăm că toate probele sunt obligatorii, fiind monitorizate de observatorii desemnaţi de Ministerul Educaţiei. Afişarea rezultatelor este programată în data de 18 noiembrie. Contestaţiile pentru proba de interviu pot fi depuse în intervalul 21-23 noiembrie. Soluţionarea contestaţiior şi afişarea rezultatelor finale sunt prevă­zute pentru intervalul 24 noiembrie – 9 decembrie 2016. Sunt declaraţi „admişi“ candidaţii care au realizat cel puţin 35 de puncte pentru fiecare probă. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 16 decembrie, urmând ca, până la jumătatea lunii decembrie, directorii să fie puşi în funcţie.

Programare Interviu Pentru Functia de Directori de Scoli by Dana Ursuleasa on Scribd

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow