15.8 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Candidații de la președinția Consiliului Elevilor

Se duce lupta grea intre doi candidati la sefia Consiliului Elevilor de la o scoala din Pascani. Un baiat si o fata vor sa isi reprezinte colegii si sa organizeze tot felul de activitati. Au facut afise pe care le-au lipit prin scoala si tin discursuri pentru a se face remarcati.

candidaturi consiliul elevilor
Vlad Plaiu si Sabina Savinescu sunt cei doi candidati pentru functia de presedinte a Consiliului Elevilor de la Colegiul Mihail Sadoveanu. Vineri sunt alegerile astfel ca in aceasta perioada este batalie mare. Cei doi merg prin clase unde tin discursuri, au impartit calendare si au lipit afise prin scoala pentru ca elevii sa ii voteze.
Motto-ul Sabinei este “Implicare. Schimbare. Reusita”. Asta pentru ca are in plan sa schimbe multe intr-un an de zile si sa organizeze doua ateliere de creatie.

Vlad vrea sa infiinteze un club de arta plastica si unul de dezbatere. Crede ca va fi un presedinte bun, aproape de colegii lui. Si nu vede un dezavantaj in faptul ca pana acum au fost doar fete la conducerea Consiliului.

A fost ajutat pe ici pe colo sa isi realizeze materiale de campanie, pe care le imparte cu mandrie prin scoala.

Presedinta de anul trecut, Raluca Chitescu, le-a oferit cateva sfaturi candidatilor, din experienta pe care a dobandit-o intr-un an.

Alegerile vor avea loc vineri, cand toti elevii din scoala isi vor exprima opinia. Se va merge prin clase cu liste, iar spre finalul programului se vor numara voturile.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole



Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow