25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Când va fi strâns iluminatul festiv la Pașcani, Târgu Frumos și Hîrlău

Au trecut sărbătorile de iarnă, iar iluminatul festiv urmează să fie strâns de pe străzi. În Paşcani şi Târgu Frumos acest lucru se va întâmplă după Revelionul pe stil vechi, iar la Hîrlău instalaţiile au fost debranșate de la energia electrică.
Luminile de sărbători din municipiu vor fi strânse la începutul săptămânii viitoare. Reprezentanţii Primăriei spun că aşteaptă să treacă şi perioada Revelionului pe stil vechi, iar de luni dacă vremea va permite angajaţii de la Gospodărie comunală vor ieşi să strângă ornamentele de Crăciun.
Aceeaşi situaţie se întâlneşte şi la Târgu Frumos. Viceprimarul oraşului, Alexa Angheluş spune că va strânge instalaţiile ornamentale de Crăciun după trecerea sărbătorilor pe stil vechi deoarece în comunitatea lor sunt aproximativ 300 de familii care vor sărbători joi intrarea în Noul An. După strângerea lor, instalaţiile vor fi depozitate la sectorul de Gospodărie a oraşului până anul viitor.

La Hîrlău iluminatul festiv a fost deconectat de la reţeaua electrică şi va fi strâns tot în aceste zile, după rezolvarea problemelor cu poleiul, lucrul ce a devenit proioritar în acest moment pentru edilul oraşului Constantin Cernescu astfel încât traficul auto şi pietonal să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Menţionăm că în Paşcani luminile de sărbători montate pe străzile principale din oraş, pe Esplanada şi scări, dar şi Orăşelul Copiilor din faţa Casei de Cultură au costat aproximativ 70 mii lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow