More

  Când va avea loc Balul Bobocilor, la liceele din Paşcani. Cine e invitatul special?

  Array

  Mai sunt câteva zile până când se vor află cine sunt cei mai talentaţi boboci, dat prin titulatura de Miss şi Mister. Pregătirile sunt în toi, iar organizatorii vor ca totul să fie perfect pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa de licean, Balul Bobocilor. Astfel, a fost stabilit preţul biletelor, locaţia, ziua când va avea loc şi mai ales tematică balului şi invitatul special.

  ruby

  Pregătiri pe ultima sută de metri pentru Balul Bobocilor la liceele din Paşcani. La Colegiul CF „Unirea” s-a hotărât care este tema balului. Aceasta va fi „Bobocii la Hollywood” iar invitaţii speciali vor fi Jimmy Dub şi Andeeno Dammasy. Ei vor participa şi la after party pentru a întreţine atmosfera şi pentru a-i bucura în continuare pe toţi cei prezenţi.

  Programul va fi variat, pregătit de organizatori şi de boboci cu ajutorul consilierilor educativi, al dirigintilor. Balul se va desfăşura, anul acesta, pe 13 noiembrie 2015, la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu”, Paşcani. Intrarea în sală se va face începând cu ora 15.30 iar spectacolul va începe la ora 16.00.

  La Liceul Teoretic “Miron Costin” din Paşcani evenimentul este programat pentru ziua de 30 octombrie, la Casa de Cultură din Paşcani, preţului unui bilet fiind de 25 lei şi pentru că invitatul special este cântăreţul Speak. Pentru cei care vor să meargă şi la after party trebuie să mai scoată din buzunar încă 15 lei.

  La Balul de la „Sadoveanu” invitat special este cântăreaţa Ruby, cunoscută pentru melodiile „Stinge lumina” sau „Nu pune la sufet”. Preţul unui bilet este între 20 şi 30 lei iar evenimentul este programat pentru ziua de 14 noiembrie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Viermele de făină, bun de consum în UE. Mihaela Bilic: De ce să mănânci insecte, dacă ai friptură?

  Viermele de făină, care tocmai a fost declarat bun de consum în Uniunea Europeană, nu conține nimic special, ci este doar o sursă viabilă...

  Streinu-Cercel îți dă vestea cea mare: „Obligatorie până în 2023”!

  Medicul Adrian Streinu-Cercel a declarat, duminică, după ce a fost vaccinat cu a doua doză împotriva COVID-19, că masca va rămâne obligatorie în continuare...

  Costul suplimentar lunar în 2021 cu un angajat plătit cu salariul minim pe țară este de 72 de lei.

  Companiile vor avea în 2021 un cost suplimentar lunar de 72 de lei pentru fiecare persoană plătită cu salariul minim brut pe țară, după...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI