16.3 C
Paşcani
miercuri, mai 31, 2023

Cand trebuie sa spunem „NU”. Atelier de dezvoltare personala la Biblioteca Municipala Pascani

Atelierul de dezvoltare personala de la Biblioteca Municipala din Pascani, din week-end-ul trecut, a fost un real succes. Sala a fost plina si tot mai multe persoane isi arata interesul pentru aceste dezbateri. Subiectul de sambata a fost „Arta de a spune NU”, de a sti cum sa raspunzi unei provocari si totodata, de a avea incredere in propria persoana.

Sambata seara, Biblioteca Municipala din Pascani a fost din nou locul unde oamenii au depasit limite si au vorbit deschis despre subiecte controversate. De data aceasta, despre „Arta de a spune NU” – o tema propusa de o asociatie de dezvoltare personala din Iasi.
Cand trebuie sa spui „NU” si de ce acest cuvant nu inseamna neaparat o gandire negativista? VEZI RASPUNSUL IN STIRILE INFOBIT


Dezbaterea a durat 90 de minute, iar argumentele au fost aduse de lectorul universitar, Mioara Borza.

Mentionam ca Asociatia Era-Pheonix a venit pentru a doua oara la Pascani. Organizeaza ateliere si traininguri despre imaginea personala, iubirea de sine, educatia alternativa, bunele maniere si altele si promite ca va continua sirul evenimentelor in municipiu.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow