27.4 C
Paşcani
marți, august 16, 2022
Array

Când pot fi încasate taxele şi impozitele locale pentru anul 2017

Păşcănenii vor putea să îşi achite taxele şi impozitele locale pentru anul 2017 abia de pe 9 ianuarie. Asta deoarece în prima săptămână din an softurile Serviciului de Finanţe Locale urmează să fie actualizate. Mai exact casieriile vor fi deschise în acesta perioadă doar pentru încasarea amezilor sau a altor obligaţii financiare mai puţin a taxelor şi impozitelor locale.

Situaţia este diferită în celelalte oraşe din judeţ. De exemplu la Târgu Frumos cetăţenii îşi vor putea achita taxele începând din 6 ianuarie. Edilul oraşului spune că ele au rămas aceleaşi ca şi anul trecut pentru persoanele fizice iar pentru societăţi au scăzut semnificativ.

Şi la Hârlău casieriile Primăriei vor fi deschise de pe 6 ianuarie. Şi acolo taxele şi impozitele locale au rămas aceleaşi ca şi anul trecut.

Menţionăm că la Paşcani decoamdata nu se cunosc valorile exacte ale taxelor şi impozitelor locale. Asta deoarece urmează să fie aprobate noi modificări privind zonarea municipiului, în şedinţa extraordinară programată pe 30 decembrie, care vor duce la scăderi semnificative pentru locuitori de pe străzile neasfaltate sau fără utilităţi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow