9.4 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023

Cand incepe furnizarea caldurii

Cand incepe furnizarea caldurii

Regia pascaneana de termoficare anunta ca este pregatita pentru a furniza caldura, de la inceputul saptamanii viitoare. Lucrarile de reparatii si pregatire au fost finalizate iar instalatiile au fost deja incarcate, spune directorul unitatii.

Raspunsul vine in urma numeroaselor intrebari venite din partea telespectatorilor avand in vedere temepraturile scazute din ultimile nopti.

Deocamdata furnizarea se va face la cerere de catre sefii de institutii sau reprezentantii asociatiilor de proprietari. Asta deoarece conform legii, regiile de termoficare pot furniza caldura, fara o solicitare prealabila, doar daca timp de trei zile si nopti la rand se inregistreaza o temperature medie sub zece grade.

Mentionam ca pretul caldurii la Pascani, in sistem centralizat, pentru polulatie  este de 265 lei/gigacalorie in timp ce pretul de productie si cel de vanzare pentru agentii economici este de 391, 75 lei/gigacalorie.

Diferenta este acoperita prin subventie de la bugetul local. RAGCL mai are bransati la sistemul centralizat sub 3000 de abonati.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow