More

  Cand incepe furnizarea caldurii

  Cand incepe furnizarea caldurii

  Regia pascaneana de termoficare anunta ca este pregatita pentru a furniza caldura, de la inceputul saptamanii viitoare. Lucrarile de reparatii si pregatire au fost finalizate iar instalatiile au fost deja incarcate, spune directorul unitatii.

  Raspunsul vine in urma numeroaselor intrebari venite din partea telespectatorilor avand in vedere temepraturile scazute din ultimile nopti.

  Deocamdata furnizarea se va face la cerere de catre sefii de institutii sau reprezentantii asociatiilor de proprietari. Asta deoarece conform legii, regiile de termoficare pot furniza caldura, fara o solicitare prealabila, doar daca timp de trei zile si nopti la rand se inregistreaza o temperature medie sub zece grade.

  Mentionam ca pretul caldurii la Pascani, in sistem centralizat, pentru polulatie  este de 265 lei/gigacalorie in timp ce pretul de productie si cel de vanzare pentru agentii economici este de 391, 75 lei/gigacalorie.

  Diferenta este acoperita prin subventie de la bugetul local. RAGCL mai are bransati la sistemul centralizat sub 3000 de abonati.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet