21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Când asociaţia cauta, locatarii rămân fără apă

vivacredit.ro
horacredit.ro/
creditprime.ro
oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro
credius.ro

Ultimele știri

16 familii din Paşcani sunt în pericol de a rămâne fără apă. Este vorba despre locatarii blocului K1 de pe strada Grădiniţei bloc care facă parte dintr-o asociaţie de proprietari condusă de Laura Pascu, funcţionar în cadrul Primăriei.
În cursul zilei de astăzi salariaţii operatorului de apă au încercat să închidă robinetele pe motiv că nu mai este contract de furnizare, din luna ianuarie. Documentul a fost reziliat chiar la solicitarea reprezentantului de scară după ce şi-a vândut apartamentul şi sa mutat în Iaşi.

Muncitorii nu au reuşit să închidă apa pentru că nu au avut acces la cămine dar actiunea va fi reluată în cursul zilei de maine, spune reprezentantul Apa Vital. S-a ajuns în acesta situaţie pentru că reprezentantul asociaţiei de proprietari a refuzat să încheie un nou contract cu preluarea restantelor, peste 9700 de lei.
În replică şefa asociaţiei Laura Paşcani susţine că demersul Apa Vital este abuziv deoarece este un proces pe rol pentru constatarea nulităţii contractului încheiat de reprezentantul de scară.
Mai mult asociaţia ar vrea să încheie un nou contract de furnizare dar fără să fie preluate datoriile care decurg din vechiul contract.
Locatarii au şi alte variante la dispoziţie pentru a nu rămâne fără apă în condiţiile în care asociaţia de proprietari refuza să încheie contractul de furnizare. Apa Vital recomanda incheierea de contracte individuale în astfel de situaţii cu respectarea cerinţelor tehnice prevăzute de lege.
Menţionăm că primul contract de furnizare de la blocul K1 a fost încheiat de reprezentantul de scară după ce asociaţia de proprietari a refuzat să îşi asume acesta responsabilitate, tot din cauza datoriilor la apă. Contractul nu a fost semnat de majoritatea locatarilor motiv pentru care s-a cerut anularea lui în instanta.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI