14.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Canalizarea creeaza probleme unor locatari din Pascani

S4080001

Pascanenii continua sa fie nemultumiti de modul in care anagajatii Prest Serv Apa isi fac treaba. De doua zile, locatarii unui bloc din zona deal se plang de faptul ca apa menajera le refuleaza in chiuvete iar cei de la societatea de apa nu intervin.

Este vorba despre locatarii Blocului M5 de pe strada Crisan nr 4, care sunt extrem de nemultumiti de felul in care anagajatii au intervenit la canalizarea blocului. Sotii Petrea si Teodora Magherca, locuiesc la etajul 1 al blocului cu pricina si spun ca au canalizarea infundata de 2 zile, iar toata apa care curge la chiuveta, refuleaza. Tot ei, ne-au relatat faptul ca au chemat de mai multe ori echipa de interventie de la Prest Serva Apa, insa acestia au venit, au vazut si au plecat, nerezolvand absolut nimic.

Muncitorii le-au spus locatarilor ca nu au ustensilele necesare pentru desfundarea canalizarii si ca vor reveni.

Conducerea societatii spune ca de vina ar fi o teava infundata chiar in apartamentul familiei Magherca, dar nu a negat si faptul ca acea canalizare ar avea probleme.

Ioan Prisecaru, ne-a declarat faptul ca va trimite din nou o echipa acolo, de data aceasta dotata corespunzator.

Mentionam ca, locatarii blocului M5 nu se confrunta pentru prima data cu astfel de probleme. Ei au mai solicitat ajutorul celor de la Prest Serva Apa, cu doua luni in urma.

Alte articole