More

  Canalizare stradală revarsată în fața blocului

  Array

  Disperare în rândul locuitorilor de la blocul Z de pe strada Sportului. De ani de zile canalizarea stradală se revarsă în faţa blocului, aducând mizerie, viermi şi miros urat. Neştiind ce să facă, locatarii au cerut ajutor reporterilor Bit Tv.

  Păşcăneanca Mioara Apetrăchioaiei caută o soluţie la problema întregului bloc. Aceasta spune că de ani canalizarea se revarsă în faţa blocului, se infiltrează în boxe unde îşi ţine alimentele, iar când e cald nu pot sta cu geamurile deschise din cauza mirosului insuportabil de afară.

  Păşcăneancă afirmă că din cauza infiltraţiilor din ultimii ani, blocul s-a lăsat într-o parte şi le este frică ca situaţia să nu se agraveaze.

  Femeia admite că nu a făcut niciodată vreo solicitare oficială către administraţia locală pentru a i se rezolva problema canalizării, ci doar le-a spus angajaţilor care mai treceau prin zonă.

  Reamintim că la începutul lunii mai strada Sportului din municipiu a fost asfaltată pe o lungime de 4.548 de la Biblioteca Municipală până la intersecţia cu strada Grădiniţei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI