0.8 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

Campionii din Clubul Vikingilor Pașcani. Competiție de K1 de anvergură

Peste 30 de sportivi de la Clubul Vikingilor din municipiul Pașcani și-au adjudecat primele locuri dintr-o competiție de K1 în care au participat 425 de sportivi de la 30 de cluburi din țară și din Republica Moldova. Confruntarea a avut loc sâmbătă, 26 februarie, în sala de sport de la stadionul municipal.

Chiar dacă o mare parte din sportivii câștigători ai clubului din municipiu au vârste mici, ambiția de a câștiga a fost mare. Ei au învins adversari de aceeași vârstă din mai multe localități din țară.

Unii dintre ei se antrenează de doar câteva luni, alții au deja peste un an de când practică acest sport. Dar aproape toți au un lucru în comun: mai multe medalii în palmares.

În aceeași zi a fost și o gală de semiprofesioniști unde un tânăr pășcănean a reușit să învingă. Visul lui este de a deveni campion mondial la acest sport.

De precizat este faptul că în cadrul acestui eveniment s-au strâns donații pentru cazul fetiței dintr-o suburbie a Pașcaniului, Bianca Buduroi, care suferă de o malformație cerebrală.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow