26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Campionii din afaceri vor fi premiaţi mâine la Iași

- Advertisement -

Cele mai dinamice companii din regiunea Moldovei vor fi premiate, alături de antreprenorii care le conduc, mâine, 9 noiembrie, la Iaşi, în cadrul unei conferinţe care va avea loc la Hotel Internaţional.

Conferinţa „Campioni în Business” reuneşte în fiecare an, în cadrul unor conferinţe regionale organizate la Iaşi, Cluj-Napoca şi Bucureşti, performeri ai mediului de afaceri din România, dar şi investitori şi consultanţi financiari de top care dezbat teme de actualitate ale comunităţii. Premiile din acest an vor fi acordate tot în funcţie de evoluţia cifrei de afaceri, a profitului net, a numărului de angajaţi şi a solidităţii afacerii. În realizarea topurilor vor fi selectate doar companiile profitabile deţinute de întreprinzători locali, cu peste 10 angajaţi, au precizat organizatorii.

„În cadrul evenimentului din acest an, participanţii la eveniment vor dezbate tema «Strategii de dezvoltare a României. Perspective macroeconomice» alături de Cristian Nacu (Senior Adviser, Enterprise Investors), Ionuţ Simion (Country Managing Partner, PwC România) şi Radu Crăciun (Preşedinte-Director General, BCR Pensii)”, se arată într-un document transmis de organizatori.

La manifestarea de anul trecut, din judeţul Iaşi, au fost premiate la diverse secţiuni, pentru activitatea desfăşurată în 2014, societăţile Focality, Cotnari SA, Eurotex Company şi Te-Rox Prod Paşcani. „Dezvoltat pe un proiect lansat în 2005 de Enterprise Investors, unul dintre cei mai mari manageri de fonduri de private equity din regiune, şi de Ziarul Financiar, publicaţia economică de top a României, «Campioni în Business» îşi propune să descopere şi să promoveze antreprenorii din spatele celor mai dinamice companii româneşti”, se arată pe pagina de internet a evenimentului.
Continuarea pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow