9.1 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

Campionii au fost invinsi de profesorii de sport. Au fost scosi din sala de antrenamente, doua zile pe saptamana

Decizie soc in legatura cu soarta campionilor din Pascani. La cateva zile dupa ce au obtinut 8 medalii de aur si argint la Campionatele Europene din Elvetia, sportivii de la Clubul Long Ho Pascani au fost scosi din sala de antrenamente, doua zile pe saptamana. Decizia a fost luata in acesta seara cu unanimitate de voturi in cadrul Consiliului de Administratie al scolii, intrunit in sedinta incepand cu ora 15.00 .
Mai exact sportivii ar urma sa faca antrenamente doar in zilele de luni miercuri si vinery, incepand cu ora 19.30 iar in zilele de marti si joi, de la aceeasi ora sala sa ramana la dispozitia profesorilor de sport pentru a face ore suplimentare. Conducerea scolii sustine ca activitatea profesorilor va fi monitorizata, noul program urmand sa intre in vigoare incepand cu data de maine, 1 noiembrie 2013. De asemenea conducerea colegiului a decis sa puna la dispozitiea sportivilor de la Qwan Ki DOO si fosta sala de sport a scolii, in zilele de marti si joi.
Covaci: Este posibil sa incetam activitatea la Pascani

Decizia CA-ului i-a luat prin surprindere pe sportivii pascaneni. Ovidiu Covaci vicepresedintele Federatiei Romane de Qwan Qi DOO a spus pentru TV BIT ca este foarte posibil ca in cel mai scurt timp clubul Long Ho sa isi inceteze activitatea la Pascani . Covaci a explicat ca reducerea programului in zilele de marti si joi va avea ca efect imediat suspendarea antrenamentelor pentru juniori si senoiri dar si a antrenamentelor de fitness pentru femei.
,, Ma asteptam la un alt rezultat avand in vedere ca, atat reprezentantii Primariei cat si consilierii locali m-au asigurat ca nu vom fi impiedicati sa ne desfasuram antrenamentele. Reducerea programului cu doua zile are ca efect reducerea antrenamentelor pentru junior si seniori deoarece ele nu pot fi cumulate cu antrenamentele copiilor. De asemenea nu putem folosi sala mica de sport de la Colegiul Sadoveanu pentru ca este prea mica si mai ales pentru ca ar trebui sa mutam in fiecare zi echipamentele nostare de antrenament. Este foarte posibil ca in aceste conditii sa ne incetam activitatea la Pascani…” a spus Ovidiu Covaci.
Mentionam ca la sedinta Consiliului de Admisnitratie au participat din partea adminisstraitiei locale consilierul PSD Vasile Balau si Dorin Nechifor.

Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI