More

  Campionatul National de Raliuri, campionul se decide la Iasi

  Array

  Ultima etapa a Campionatului National de Raliuri, se va desfasura ca de obicei la Iasi, in perioada 5 – 6 octombrie.

  Dupa cum s-au obisnuit iubitorii acestui sport, acesta etapa este una de macadam si anul acesta au fost modificate doua probe speciale.

  Cele 10 probe speciale sunt urmatoarele: Paun ce are o distanta de 8,40km si pe care pilotii vor trece de doua ori, Cioca Boca 15,60 km la fel cu doua treceri, Dobrovat ce are o lungime de 10,40 km deasemenea cu doua treceri, Quatro Route este proba ce se va tine in premiera noaptea la Iasi. Cea mai lunga proba a raliului este Madarjac ce are 26,50km, dupa care pilotii se vor intoarce pe Sinesti 24,7km. Lumea se va aduna cu siguranta in numar mare la Proba Super Speciala de la Rapa Galbena, ce va avea loc vineri 5 octombrie de la ora 17.00.

  Evenimentul debuteaza vineri, in fata Teatrului National Iasi unde organizatorii alaturi de oficialitatile locale vor da startul. Prima proba a acestei competitii este PS Cioca Boca si va incepe de la ora 14.07.

  Raliul se va incheia duminica, 6 octombrie in jurul orei 17.40 in fata Teatrului National, iar premierea pilotilor va avea loc la ora 21.30 in Complexul Palas.

  Lupta la titlu anul acesta se da intre un francez si un roman, Francois Delcour si campionul national de anul trecut, Valentin Porcisteanu.

  Iata si primii 10 clasati dupa 7 etape in CNR:

   

  1 Francois Delcour 130,5 puncte

   

  2 Valentin Porcisteanu 115,5 puncte

   

  3 Csaba Spitzmuller 76.00 puncte

   

  4 Dan Girtofan 68 puncte

   

  5 Bogdan Marisca 59 puncte

   

  6 Gergo Szabo 58 puncte

   

  7 Edwin Keleti 57 puncte

   

  8 Marco Tempestini 38 puncte

   

  9 Alexandru Filip 29 puncte

   

  10 Vlad Cosma 25 puncte

   

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ANPC: Lidl, Kaufland, Mega Image și Sensiblu sau Help Net, printre companiile amendate pentru măști neconforme

  Câteva dintre cele mai mari companii de retail din România, precum Lidl, Kaufland sau Mega Image, precum și lanțuri farmaceutice naționale ca Sensiblu și...

  Angajaţii din serviciile de Ambulanţă vor mai primi un spor de 25%, pe lângă cel de 55%

  Ministru Sănătăţii, Nelu Tătaru a anunţat, vineri seară, în debutul şedinţei de Guvern, că salariaţii din serviciile de Ambulanţă vor primi un spor suplimentar...

  Primele zile de iarnă aduc ploi, ninsori la munte și lapoviță. Când se va încălzi vremea

  Primele zile de iarnă aduc ploi, ninsori la munte și lapoviță. Dacă porniți la drum, să aveți mașina pregătită pentru că în anumite zone...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI