27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Campionatul de mini rugby la Pașcani. Șapte echipe și-au întrecut forțele în ultima etapă din acest sezon

- Advertisement -

Stadionul CF din Paşcani s-a dovedit neîncăpător sâmbătă pentru zeci de copii care au participat la Campionatul de mini rugby, etapa a III a. Tinerii cu vârstă de 12 – 13 ani au uitat de vremea rece de afară şi s-au întrecut în “sportul cu balonul oval”.

Şapte echipe de rugby din nordul Moldovei şi-au dat întâlnire pe Stadionul CF din Paşcani într-o nouă etapă a Campionatului de minirugbi. Cea de –a treia etapă, şi ultima din acest sezon s-a jucat sâmbătă, începând cu ora 11.00 în municipiu.

O surpriză a competiţiei a reprezentat-o partidele jucate de echipe mixte – fete şi băieţi. Situaţia a fost întâlnită la meciul echipei de rugby din Paşcani împotriva echipei Amicii din Suceava. Cele şapte fete din echipa, nu s-au dat la o parte când a trebuit să îşi doboare parteneri și să câştige mingea.

Menţionăm că celelalte două etape s-au jucat la Prisăcani şi Gura Humorului. Pentru următoarele etape din campionat ce vor fi disputate în primăvară anului 2017, locul de desfăşurare se va stabili în şedinţele tehnice ale echipelor participante.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow