17.3 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Campionat Municipal de Minifotbal la Pașcani organizat la inițiativa unui club. Vezi rezultatele înregistrate in etapa I

Campionat de MinifotbalO noua competitie de fotbal in municipiul Pascani. Initiativa clubului PaboSports de a organiza un Campionat de Minifotbal a dat roade.

Pascanenii au raspuns prompt iar un numar de 8 formatii alcatuite din oameni de afaceri, tineri sau angajati ai unor societati comerciale s-au inscris in competitie.

Sambata, 5 octombrie, a avut loc prima etapa a Campionatului Municipal de Minifotbal pe terenul sintetic din incinta clubului.

Potrivit managerului Bogdan Pantazi in perioada urmatoare mai sunt asteptate si alte echipe sa se inscrie. Cele prezente deja in competitie sunt: PaboSports, CSM Old Boys, Grossound, ProInvest, Mega Profesorii, Arbitrii, Ianny Trans si Autotranscom.

Rezultatul etapei au fost inregistrat in partida dintre Grossound si ProInvest, jucatorii primei formatii castigand cu scorul de 20 – 0.

In prezent, competitia nu este afiliata la Federatia Romana de Minifotbal, urmand  sa fie supravegheata de o comisie care va stabili daca respecta toate conditiile.

Rezultatele etapei I sunt urmatoarele:

Rezultate Pabo

Alte articole