16.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 18, 2021
Array

Campionat Municipal de Minifotbal la Pașcani organizat la inițiativa unui club. Vezi rezultatele înregistrate in etapa I

Campionat de MinifotbalO noua competitie de fotbal in municipiul Pascani. Initiativa clubului PaboSports de a organiza un Campionat de Minifotbal a dat roade.

Pascanenii au raspuns prompt iar un numar de 8 formatii alcatuite din oameni de afaceri, tineri sau angajati ai unor societati comerciale s-au inscris in competitie.

Sambata, 5 octombrie, a avut loc prima etapa a Campionatului Municipal de Minifotbal pe terenul sintetic din incinta clubului.

Potrivit managerului Bogdan Pantazi in perioada urmatoare mai sunt asteptate si alte echipe sa se inscrie. Cele prezente deja in competitie sunt: PaboSports, CSM Old Boys, Grossound, ProInvest, Mega Profesorii, Arbitrii, Ianny Trans si Autotranscom.

Rezultatul etapei au fost inregistrat in partida dintre Grossound si ProInvest, jucatorii primei formatii castigand cu scorul de 20 – 0.

In prezent, competitia nu este afiliata la Federatia Romana de Minifotbal, urmand  sa fie supravegheata de o comisie care va stabili daca respecta toate conditiile.

Rezultatele etapei I sunt urmatoarele:

Rezultate Pabo

DE LA ACELAȘI AUTOR

ASF a retras autorizația de funcționare a City Insurance. Posesorii RCA, protejați de lege

ASF anunță că a retras autorizația de funcționare a City Insurance S.A., liderul pieței de asigurări din...

Cele mai bizare teorii despre univers: De la Marele Poc la universul holografic. Ar putea fi tot ce știm despre gravitație greșit?

De ce este universul așa cum îl vedem? Oamenii de știință au explorat de-a lungul anilor numeroase...

Cum arăta de fapt Iisus? Cercetătorii au realizat o reconstituire

Iisus este înfățișat în icoane și picturi celebre ca un bărbat cu ten foarte deschis la culoare...

Vaccinarea antigripală începe mai devreme. Cum facem diferența între gripă și Covid-19

Vaccinarea antigripală va începe mai devreme în acest an, anunță autoritățile. Ministerul Sănătății a comandat două milioane de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI