22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Campionat de tenis la Tg Frumos

  Ultimele știri

  Luna ianuarie începe în forţă pentru iubitorii de mişcare şi de competiţie. Tinerii de la un ONG din Paşcani aşteaptă doritorii la campionatul de tenis de masă care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni. Înscrierea este gratuită, iar câştigătorii vor primi diplome şi medalii.

  CAMPIONATUL ORĂŞENESC DE TENIS DE MASĂ
  Pasionaţii de ping pong sunt aşteptaţi duminică, pe 10 ianuarie, începând cu ora 10.00 la Clubul Copiilor din Târgu Frumos pentru a participa la Campionatul Orăşenesc de Tenis de Masă. Evenimentul este adresat pasionaţilor de acest sport din oraş dar şi din comunele din împrejurimi.

  Nu există nici o taxa de înscriere, însă cei prezenţi trebuie să între pe internet şi să acceseze linkul unde vor găsi o fişa care trebuie completată cu nume, prenume, adresa de mail, vârstă şi apoi să spună câteva cuvinte despre eveniment dar mai ales să vină cu propuneri despre ce competiţii să mai fie organizate.

  Evenimentul este organizat de Asociaţia Asyris din Târgu Frumos în parteneriat cu Palatul Copiilor, filiala Tîrgu Frumos (Clubul Copiilor) şi îşi propune să descopere şi să promoveze talentele locale în ping-pong. Toţi participanţii vor primi diplome de participare la competiţie, iar câştigătorii vor fi medaliaţi.

  Programul este următorul:
  10:00 – 11:00 – Tragerea la sorţi a echipelor;
  11:00 – 18:00 – Jocuri eliminatorii;
  18:00 – 20:00 – Finală şi premiere.

  În cazul în care numărul de participanţi va fi foarte mare, finala va fi organizată în următoarea săptămâna.

  Centrul de Voluntariat Târgu Frumos” este un proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondul ONG în România.

  Amintim că pe parcursul anului 2015 tinerii din acest ONG au organizat peste 150 de evenimente în cadrul proiectului “Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos”.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet