1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Campionat de minifotbal organizat la Pașcani (VIDEO)

Campionat de MinifotbalFenomenul de fotbal jucat pe terenul sintetic incepe sa ia amploare la Pascani. Zilele acestea, clubul PaboSports care recent a organizat o astfel de competitie, incearca sa puna bazele infiintarii unui campionat de minifotbal.

Potrivit managerului clubului, Bogdan Pantazi, cel care a avut aceasta initiava, este nevoie de un minim de 10 echipe, formate din maxim 12 jucatori. Conform unui regulament transmis de Federatia Romana de Minifotbal, toti fotbalistii vor trebui sa fie legitimati, iar dupa o monitorizare de cateva luni se va decide daca competitia de la Pascani va fi afiliata la nivel national.

Costurile pe care participantii vor trebui sa le suporte sunt cuprinse intre 1.000 si 1.500 de lei pe an. Toate echipele vor trebui sa achite o taxa de 300 de lei pentru inscriere, iar la fiecare meci o suma de 60 de lei care sa asigure asistenta medicala si arbitraj.

Organizatorul a mai precizat ca toate formatiile inscrise in competitie pot afisa pe stadionul de langa club, reclame ale sponsorilor, pentru a putea scapa de cheltuieli.

Mai mult decat atat, in cazul in care Campionatul Municipal de Minifotbal Pascani va fi afiliat la federatie, echipa clasata pe locul I va juca in Cupa Romaniei si va finantata exclusiv de clubul PaboSports.

Termenul limita de inscriere este pana la sfarsitul lunii septembrie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow