20.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 25, 2021
Array

Campanie umanitară pentru viața unui elev de la Colegiul CF Unirea Pașcani

Un grup de elevi si profesori de la Colegiul CF Unirea din Pascani sunt implicati intr-o campanie umanitara care isi propune sa adune bani pentru tratamentul medical al lui Ciprian, elev al unitatii de invatamant. Ilie Ciprian Dicu are 18 ani si sufera de o boala grava la plamani care necesita tratament de lunga durata. Numai un set de perfuzii, care ii ajung pentru cateva zile, costa 750 de lei. Tratamentul nu este decontat de Casa de Asigurari de Sanatate.

ilie ciprian dicu.

Bani pentru un set de perfuzii au fost deja stransi de catre colegii lui si profesorii scolii, din sponsorizari si au fost donati familiei Dicu din Lunca Pascani in luna septembrie a.c.

colegii de cls a lui Ilie Ciprian Dicu

Mama baiatului sta zi si noapte la spital, cu el pentru a-l ingriji. A renuntat de cand a aflat de boala fiului sau la serviciu, iar tatal munceste pe un santier de constructii in judetul Neamt.

Starea baiatului s-a inrautatit in luna august a acestui an, atunci cand a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase din Pascani, iar pentru ca medicii nu reuseau sa-i puna un diagnostic, a fost transferat la un spital din Iasi. In aceste doua luni a fost supus unor operatii si investigatii amanuntite.

Bani au mai fost stransi si in urma vanzarii biletelor a Balului Bobocilor Cf Unirea. De asemenea, Lincas Pascani a facut o donatie de 200 lei pentru a-l ajuta pe baiat.

Pascanenii cu suflet mare pot face donatie. Trebuie sa se adreseze la caseria scolii sau la diriginta elevului, prof. Oltea Ionel – 0726 374 631 sau la mama elevului, Irina Dicu – 0726 868 142.

prof ionel oltea

Colegii lui il asteapta la scoala si fac tot posibilul sa-l ajute sa revina la cursuri in semenstrul al II-lea. ziarulorioznt.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

Mărturii dramatice. Valul 4 la Ambulanţă: 20 solicitări pe oră, zi şi noapte, la Iaşi

„Noi suntem cu mâinile goale, la fel ca soldaţii care merg la război şi care nu au...

DEPUTATUL VASILE TOMA, INTREBARI PENTRU PNL

Domnule Premier, domnule Președinte al Camerei Deputaților, doamnelor și domnilor miniștri și demnitari PNL, Congresul sau demisia! Domnule...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI