19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Campanie umanitară pentru copiii bolnavi de cancer

  Ultimele știri

  “Să-mi las părul lung e o provocare!” spune unul din cei șase tineri care a inițiat o campanie emoționantă și de ajutorare. Grupul este din Târgu Frumos și speră ca exemplu să fie luat și de alții care vor să facă un gest frumos pentru cei bolnavi de cancer.

  Câțiva tineri voluntari din Târgu Frumos vor să ajute copiii bolnavi de cancer. Ei îi îndeamnă și pe cei din familie, prieteni, colegi și toți cei care vor să facă un gest nobil. Este vorba despre donarea părului pentru realizarea de peruci pentru cei năpăstuiți de soartă.

  Băieții și-au promis ca timp de un an de zile să nu-și taie părul. Unul dintre ei este Cozmin, un voluntar activ în mai multe evenimente ce s-au derulat în orașul Târgu Frumos.

  Pentru o mai bună informare și cu gândul că se vor alătura campaniei cât mai multe persoane au făcut și o pagină de Facebook, cu numele de Shaggy Boys – Băieți pletoși. Ei vor folosi pagina de pe rețeaua de socializare ca să povestească experienţa prin care trec.

  Amintim că acțiune a fost demarată în urmă cu un an de către Societatea Studenţilor Medicinişti din Iaşi (SSMI), de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi, campanie coordonată şi desfăşurată de mai mulţi ani de o organizaţie din Marea Britanie.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  19.5 ° C
  21.1 °
  16.7 °
  96 %
  4.1kmh
  100 %
  vin
  21 °
  sâm
  19 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  26 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet