More

  Campanie umanitara la Harlau. Saracii si batranii au primit alimente de la administratia locala

  Array

  nevoiasi harlau

  Campanie umanitara la Harlau. Mai multe familii sarace au primit ajutor ieri din partea autoritatilor locale. Asistentii sociali de la Primarie impreuna cu politistii au distribuit pachete alimentare oamenilor nevoiasi si celor in varsta, sleiti de orice putere.

  Cinci familii din satul Parcovaci au primit ajutor ieri de la administratia locala. O echipa formata din muncitori de la Primarie, asistenti sociali si politisti au dus oamenilor saraci pachetele alimentare cu ulei, conserve de peste si carne, orez, zahar si paine.

  Unii dintre ei au izbucnit in plans cand au vazut ca sunt si persoane cu suflet mare care si-au adus aminte de ei. Este si cazul lui Marian Neagu. Este in varsta, iar puterile l-au lasat de mult. Drept urmare, nu a reusit sa isi deszapezeasca prin curte.

  Unele batrane au ramas fara cuvinte cand au vazut ca muncitorii de la Primarie au inceput sa le curete zapada de pe trotuarelor din curte.

  Banii pentru pachete vin de la bugetul local iar edilul orasului, Constantin Cernescu, a precizat ca astfel de actiuni vor continua si la alte familii defavorizate.

  Mentionam ca zilele urmatoare adminstratia locala va imparti aproape 30 metri cubi de lemne familiilor sarace care nu mai au cu ce sa isi incalzeasca locuinta.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Managerul Spitalului de Urgenta Pascani a vrut sa demisioneze. Mandatul a fost prelungit

  Managerul interimar al Spitalului de Urgenta Pascani, chirurgul Daniel Bechir va ramane in functie inca sase luni de zile. Edilul municipiului a anuntat, in...

  15 amenzi după scandalul de miercuri seara de pe strada Moldovei, izbucnit în urma unei tamponări

  Scandal urias in centrul municipiului Pascani miercuri seara, pe strada Moldovei. Un grup de cetateni de etnie roma a inconjurat o femeie si i-au...

  Percheziții de amploare la falsificatori. Indivizii vindeau diplome de studii și atestate profesionale. Descinderi în Pașcani și Miroslovești

  Polițiștii au efectuat miercuri peste 200 de percheziții, în 34 de județe și în Bucureşti, la o grupare bănuită că ar fi falsificat, prin...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp