13 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Campanie umanitară în Săptămână Mare

Campanie umanitara in postul Pastelui. Un om cu suflet mare din Targu Frumos strange in aceasta perioada pachete cu dulciuri, jucarii sau hainute pentru copiii nevoiasi. Sunt asteptati cat mai multi oameni pentru a dona si a aduce un zambet pe chipul micutilor in preajma Sfintei Sarbatori a Invierii. Coletele vor fi distribuite in Saptamana Mare.

campanie umanitara
“Un zambet drept rasplata” vrea sa primeasca un om de afaceri din Targu Frumos care a demarat o astfel de actiune. Sorin Dumitrache face apel catre toti oamenii cu suflet mare care vor sa ajute copiii nevoiasi.

Ei pot aduce la sediul unui magazin de pe strada Cuza Voda din oras, in zona Esplanadei, pachete cu dulciuri, hainute sau jucarii. Coletele vor fi impartite in Saptamana Mare, micutilor din judetul Iasi cu care viata nu a fost prea blanda.

O campanie asemanatoare a avut succes la sfarsitul anului trecut, in preajma Craciunului. 50 de pachete au fost distribuite de initiatorii acestui proiect cu masinile personale in mai multe localitati.
Termenul limita pana la care puteti face donatii este duminica, 5 aprilie. Mai multe detalii se pot obtine la numerele de telefon 0749.109.209 sau 0763.878.694 – Sorin Dumitrache.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow