17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Campanie spectaculaosa in Piata Vale din Pascani. Deputatul Ratoi a fost cerut in casatorie. Si-a luat pantofi si ochelari din bazar – VIDEO

Campania electorala pentru alegerile generale din 9 decembrie 2012 este tot mai spectaculoasa. Duminica 18 nov , dis-de-dimineata, cei doi candidate USL, senatorul Florin Constantinescu si deputatul Neculai Ratoi au mers in cea mai aglomerata zona a Pascaniului pentru a se intalni cu electoratul. Ei au poposit in piata agroalimentara din zona Vale unde au impartit materiale promotionale si au vorbit cu oamenii despre problemele cu care se contrunta. La un moment dat o pascaneanca, care facea cumparaturi, l-a oprit pe deputatul Ratoi si i-a spus ca este prea trist si ca se observa la televizor cand lacrimeaza. Mai mult, femeia l-a sfatuit sa cumpere niste ceaiuri miraculoase de la o farmacie naturista din apropiere, apoi, in gluma, l-a cerut in casatorie ca sa aiba grija de el.
Cei doi parlamentari au fost inconjurati de comerciantii din Piata Vale cei mai multi dintre ei preocupati de rezolvarea problemelor din Pascani. La un moment dat deputatul Neculai Ratoi s-a asezat pe un scaun si a incercat o pereche de pantafi pe care a si cumparat-o. Apoi de la un alt comerciant a cumparat o pereche de ochelari, fara reteta. Nu se stie daca va purta aceste obiecte insa lumea a dat navala sa ii vada pe deputat cum isi face cumparaturile din bazar.
Campanai electorala a continuat, apoi, in comuna Valea Seaca, unde cei doi parlamentari au mers la Primarie si la stadionul din localitate.
Orizont.info

Alte articole