9.7 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Campanie Poliția Rutieră: „Să bei şi să conduci e o crimă”- VIDEO

Poliția Rutieră a lansat un spot video prin care atrage atenția asupra riscurilor consumului de băuturi alcoolice la volan

Spotul video va fi prezentat cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în condiţiile în care în această perioadă creşte numărul accidentelor rutiere cauzate de consumul de alcool.

Filmulețul prezintă imaginea unei sticle de şampanie care tocmai a fost desfăcută, pe fundal se aude o împuşcătură, apoi gâtul sticlei fumegă îndelung, pentru a atrage atenţia asupra pericolelor consumului de alcool la volan

Intitulat „Şampania”, spotul transmite mesajul „Să bei şi să conduci e o crimă. Sărbători responsabile”.

„Sticla pe care o goleşti înainte să conduci te poate transforma într-un criminal. Era nevoie de o astfel de abordare agresivă în preajma sărbătorilor, perioadă din an când creşte concentraţia de alcool în sângele românilor. Poate văzând acest spot, mai puţini şoferi se vor încumeta să conducă atunci când ar trebui să ia un taxi”, a declarat Liviu David, creative director la Next Advertising, agenţia de publicitate care a realizat spotul, citat de Mediafax.

În primele zece luni ale anului au fost depistate la nivel naţional 23.334 de cazuri de şoferi băuţi la volan, fiind întocmite 8.472 de dosare penale şi aplicate 14.862 de sancţiuni contravenţionale.
EVZ

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow